Oriflame'den Hacimli Kirpikler ve Love Nature Serisi

  Oriflame ürünlerini çok uzun zamandır almıyor ama yeni çıkan ürünlerini de oldukça merak 
ediyordum.Yeni çıkan maskaraları oldukça iddaalı ve çevremden de takip ettiğim kadarıyla yoğun ilgi görüyor.

  The OneTremendous Bıg Volume maskara #littlebutterflyyazamerhaba etkinliğinde bize hediye edilen kitin içerisinde idi. Ori güzellik sayesinde  edindiğim bu güzel maskara ve diğer ürünle kayıt olup  rahatlıkla ulaşabilir ve uygun fiyatlarla deneme şansı bulabilirsiniz

.

  300'den fazla kıla sahip bu güzel maskara kirpikleri dolgunlaştırıp belirginleştiriyor. Elimdeki maskaraları bitiremediğim için  açmamak adına çok direndim ama dayanamayıp kullandım. Dökülen kirpiklerimi çok güzel dolgunlaştırdı ve gün boyunca hiç akma problemi yaşamadım. Özel günler için değil belki ama günlük kullanımda daha çok kullanabileceğim bir ürün.


  Love nature serisi aloe vera ve hindistan cevizi özü içeren canlandırıcı ve ferahlatıcı göz jeli tüm cilt tipleri için ve yorgunluk belirtileri ve koyu halkaları azaltıp nemlendiriyor. Nemlendirme konusunda çok sevemedim ama yorgunluk belirtileri konusunda vaadini yerine getiriyor.





Matlaştırıcı yüz losyonu ise yağlı ciltler için ama karma ciltler için kullanabileceğiniz bir ürün. Dönem dönem alnım ve çenem aşırı yağlanıyor ve oldukça rahatsız ediyor. Sivilce yapmıyor deniliyor fakat sanırım hamilelik sebebiyle özellikle çenemde sivilceler oluştu :( .




  Hamilelikten sonra özellikle losyon için fikirlerimi sizlerle tekrar paylaşıyor olacağım.
  Daha fazla ürün için kataloğu incelemeyi unutmayın :)











Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yepyeni Bir Marka ''TİANDE''

BEE BEAUTY PARILTILI SOYULABİLİR MASKE

NOTE MATTEMOIST LIPGLOSS-401