Ozonlava Bentonit Volkanik Maske

   Instagramda yazmış olduğum Bentonit Volkanik Maskeyi birde bloğumda yazmak ve sizlere daha ayrıntılı bilgi vermek istedim.

   Öncesinde marka hakkında bilgi paylaşımı yapmak isterim ki, genç kızlarımıza ilham olsun ve "Bir kız çocuğu okursa, bir nesil aydınlanır" sözünü daima yaşasınlar. 

   Balasu Hanım alanında oldukça donanımlı bilim insanı, araştırmacı ve girişimci. 

   2013 yılında temiz kozmetik laboratuvarı yani Ozonblas markasını kurarak tecrübelerini bize aktarmaya başlamış ve genç fikirlere önem veriyor.

   Üstelik sürekli olarak kendini güncelleyen ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka.

   Ozonlava Bentonit Volkanik Maske nedir?



   İçeriğinde "Bentonit" bulunur ve bentonit;Volkanik lav, kül ve tüflerin ayrıştırılması sonucu, ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killer olarak adlandırılıyor.

   Ben maskeyi genellikle duştan sonra kullanmayı tercih ediyorum, bilirsiniz kullanılmayan bir fırçamız hep vardır ve maske sürerken demirbaşımız olur,benim maske sürümümde fırça ile daha pratik oluyor.

   Kokusuz, Ambalajında hafif grimsi duran ama sürerken şeffaf olduğu için eşit süremediğim bir maske. Hep sürmemiş olduğum bir nokta oluyor 



   Kurudukça renk alıyor.




İlk sürüldüğünde olan renk


Tamamen kuruduğunda aldığı renk

   Biz maskeyi eşimle kullanıyoruz, ben 1. Kullanımda sadece yanaklarımda, 2. ve 3. kullanımda ise alın ve çenemde tatlı tatlı kaşıntılar oldu. Yine aynı şekilde yıkadıktan sonra 1.kullanımda 30dk, 2.kullanımda 20dk, 3.kullanımda ise 5 dk kızarıklık yaşadım ama kan dolaşımı hızlandığı için yaşanan bir durum olarak geçiyor maske özelliklerinde.
Ne var ki eşimde ne kaşıntı ne de 1. Kullanımda oluşan 10dk kızarıklık dışında hiçbirşey yoktu. Cilt arınmış ve yumuşaktı. 

   Ozonlava Bentonit Volkanik Maske;Cildin renk eşitsizliklerini gidermeye ve yağ dengesini düzenlemeye yardımcı oluyor. Gözenek görünümünü azaltıyor, lekeler üzerinde de etkili.
   Hamilelik sürecimde, sağ gözümün yanında kocaman bir leke oluşmuştu, şuan yok denecek kadar belirgin değil ve Gözeneklerimin görünümü azaldı.
   Siyah noktalar içinde düzenli kullanım şart, haftada 3 keze kullanabilirsiniz.
   Neyse, eşimdeki etkisine gelecek olursak aşırı yağlı olan cildini resmen hizaya getirdi.  Cildi eskisi kadar çabuk yağlanmıyor rahatsız eden görünüm 4. günde oluşuyor.
   Maske, tüm cilt tipleri ve vucüt kullanımı için uygun. 
   Maskenin sizin için tek eksi yönü fiyatı olabilir, güzel haberse 3 al 2 öde kampanyaları, indirimler ve ruj hediyeleri oluyor.
Ürün skalası oldukça geniş olan Ozonblas ürünlerini https://ozonlabs.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yepyeni Bir Marka ''TİANDE''

BEE BEAUTY PARILTILI SOYULABİLİR MASKE

NOTE MATTEMOIST LIPGLOSS-401